Noordstarjeugd op facebook

Facebook

Eerste elftal op facebook

Facebook

K.Noordstar VV volgt de opgelegde richtlijnen en schort al zijn nog geplande activiteiten op tot nader bericht.

Alle sport-, jeugd- en vakantiekampen tijdens de paasvakantie moeten worden geannuleerd. Ook het voetbalkamp van onze club.

 

Het is even vervelend maar voorlopig moet al onze aandacht uitgaan naar het indijken van het virus en alle maatregelen die daarvoor nodig zijn. Daarvoor nemen we de tijd die nodig is. Dat het voetbal even op de achtergrond geraakt is in deze omstandigheden slechts een detail.


Mag je dan nog sporten?

 

Sporten is en blijft gezond, op voorwaarde dat je afstand bewaart (‘social distancing’) en alle hygiënische maatregelen respecteert. We raden iedereen die gezond is aan om te (blijven) sporten. Fysieke buitenactiviteiten (wandelen, hardlopen, fietsen, …) worden aanbevolen, maar alleen met mensen die onder hetzelfde dak wonen of met een vriend(in), op voorwaarde dat het contact met anderen beperkt kan zijn (1,5 meter afstand).

 

Sporten kan dus niet in sportaccommodaties (binnen of buiten, maakt geen verschil) en niet in groep. Wie niet de gewoonte heeft om de sporten, wordt afgeraden om nu een trainingsprogramma te starten, maar wel voldoende aan lage intensiteit te bewegen, wandelen is bijvoorbeeld uitstekend.


 

Mavorec Sportswear
D&V O-T
Cocca's
Free Joomla extensions
IT Services by Passoniate People
AB Ramen en Deuren
Decatechnic
LG-solutions
Bakkerij Vermeulen
Belfius Bank
Sanimed veterinary nutrition